Teadusetendus Kolmelt Põrsakeselt

Teadusetendus Kolmelt Põrsakeselt

Mia Lastekeskusesse tuleb külla teadusetendus Kolmelt Põrsakeselt!

Teadusetendus lükkub sügisesse!

Teadusetendus on 45-minutiline programm, mis on mõeldud vanuse poolest kõigile alates kolmandast eluaastast. Teadusetenduse jooksul on lapsed pigem publiku rollis ning esinejad viivad läbi lihtsaid, kuid lustakaid teaduskatseid, seletades seejuures ka kõrvale, mis antud katse käigus toimub. Laste küsimused saavad vastused ning mõni julgem väike teadlane saab võimalusel paarile katsele ka ise käe külge panna. Kavas on katsed arusaadavad ja võimalikult koduste vahenditega tehtavad, et lapsed näeksid, kui lihtne ja lõbus on teadust teha ja saaksid soovi korral koos vanematega midagi kodus ka järgi proovida.

Millal? 15. juunil kell 11.00
Grupi suurus: minimaalselt 16, maksimaalselt 40 last. Vanemad saavad seni kõrvalruumis kohvitada-jutustada.

Etenduse hind on 10 eurot/laps. Kohtade arv on piiratud!
Tasumine toimub ettemaksuna arve alusel. Etenduse eest tasu ei tagastata, välja arvatud juhul, kui etendus jääb ära Miast või Kolmest Põrsakesest tingitud põhjustel.

Mia ♥ Sind