JÄÄB ÄRA: Nukuetendus “Võluleib”

JÄÄB ÄRA: Nukuetendus “Võluleib”

Nipitiri Nukuteater

NB! Kahjuks peame teatrietenduse vähese vaatajate arvu tõttu ära jätma.

Kutsume 31. märtsil kell 11 oma väikseid ja suuremaid sõpru Koerhaldjas Mia mängutuppa – meile tuleb külla nukuteater Nipitiri oma seiklusterohke etendusega “Võluleib”.

Tegemist on klassikalise sirmietendusega. Lugu räägib sellest, kuidas põllumehed külvanud üle saja rukkipõllu, et me kõik saaksime süüa tervislikku rukkileiba. Kuri nõid Hildegard ei salli aga tervislikku toitu ja ta tahab kõik viljapõllud ära hävitada. Algavad põnevad seiklused, mille käigus kohtutakse paljude erinevate tegelastega. Etendusega väärtustatakse oma maad ning õpetatakse läbi muinasjutukeele lapsi austama leiba ja leivavilja.

Etendus kestab 40 minutit.

Pilet 8 eurot, lapse saatja tasuta.

Palume eelnevalt registreeruda … Vanem, kes tuleb mitme lapsega, palume registreeruda vastav arv kordi lisaks või kirjutada meile otse lastekeskus ät koerhaldjasmia.eu, kuna kahjuks ühe registreeringu juures ei saa lisada juurde inimeste arvu.
Registreerumine tagab koha etendusel.