Lükkub tulevikku: Vestlusõhtu: Laste kasvatamine karistusteta

Lükkub tulevikku: Vestlusõhtu: Laste kasvatamine karistusteta

Ei ole olemas ainuõiget viisi, kuidas lapsi kasvatada. Samas on oluline teha seda teadlikult – teadvustada endale, milliseid lapsi sa kasvatada soovid ja teha teadlikke valikuid, mis teenivad sinu eesmärke.

Just sel teemal kutsume sind kaasa mõtlema ja arutlema koos vanemlusmentori Tanel Jäppineniga kolmapäeval 13. märtsil algusega kell 18.00. NB! Oleme vestlusõhtu toimumise lükanud tulevikku, hetkel kuupäev veel lahtine.

“Laste kasvatamine karistusteta” on vestlusõhtu, kus pooleteise tunni jooksul katame järgmisi teemasid:

  • Mis on füüsiline ja vaimne/emotsionaalne karistamine?
  • Karistamise tagajärjed ja varjuküljed
  • Miks me kipume “auto-piloodil” karistama või kärkima?
  • Kuidas karistamist enda “repertuaarist” välja harjutada ja mida karistamise asemel teha?
    +küsimused-vastused

Tanel on kahe väikese lapse isa ning vanemlusmentor rahumeelse kasvatuse filosoofias. Lisaks sellele on Pere ja Kodu veebiraadio saatejuht ning haldab enam kui 6000 lapsevanemast koosnevat Facebooki kommuuni “Positiivne ja rahumeelne vanemlus”. Vestlusringi “Lastekasvatamine karistusteta” on kuulamas käinud enam kui 2000 lapsevanemat üle Eesti.
Lisainfo: taneljappinen.com.

Osalustasu täiskasvanule on 25 eurot, lapsed saab kaasa võtta ja mängutoas on neil sel ajal tegevust küllaga.Palume eelnevalt registreeruda SIIN (kliki)
Registreerumine tagab koha vestlusõhtul.