4. augustil Kose kohvikutpäev ja meie taas avatud!

4. augustil Kose kohvikutpäev ja meie taas avatud!

Tule ja naudi parimat kohvi Ravila tänav 12 :). Naudi, ilma kisa kära ja käisest sikutamiseta, sest lastega tegeleb keegi teine. Meie juhendajad meisterdavad lastekeskuse teisel korrusel tullekellasid, torte ja maalivad kive. Sellal kui vanemad kohvikus istuvad ja lobisevad on lastel küllalt tegemist et vähemalt paar tundi ära sisustada, sest lisaks õpikodadele on ju veel ka mängutuba!

Meie õpikodadel ja kodukohvikul on ka hea eesmärk – kogume raha laste turvalisuse suurendamiseks. Nimelt tahame osta tuletõrjetrepi, tulekindlad uksed ja ehitada varuväljapääsu. Seetõttu loeme lapsi – 5 eurot iga lapse pealt. Kaua ta seal mürgeldab, pole üldse oluline.

Lisaks on meil pisikirbukas, loosiratas ja elava muusikana pakume lastevanemate kõrvadele vaikust. Kohtumiseni Kosel, 4. augustil!